Monday, 23 May 2011

Permaisuri di hati saya!


Assalamualaikum...

     Mke dia ni lagi! Asyik update je! Eh, biar lah sye nak update ke taknak. Haha! Kali ni nak citer pasal sape pulak? Ha...Kali ni sye nak story pasal pemilk header kat atas ni pulak.

Haha! Macam biase. Sye curi header lagi. Haish! Semua taknak bagi sye amek. Terpaksa lah guna cara lain. Dan cara ni terbukti berkesan. Hee! Tadi baru klik belah kanan, dah terpampang amaran, 'oh...no!!!jgn nak klik sgt la'. Huhu~ Kecewa~ Tapi takpe. Sye dapat jugak. Haha!

     Nama pemilik blog ni ialah Cik Fara Fatinah Aznam. Betol ke? Kat FB dia tulis macam tu :) Manis je orangnye. Nak ngorat? Ingat dapat? Pegi la jumpa empunye diri. Klik je header atas ni.

     Bila sye godeh-godeh blog Cik Fara ni, sye rase, Cik Fara ni mesti sorang anak yang baik and selalu dengan family. Ha, boleh buat calon tu. Lalala~

Tu je srba sikit. Nak taw lebih? No way! Pegi terjah sendiri. Haha!

Nota kaki : Psst! Cik Fara ni single lagi. lalala~^_^

Haip! Blom abis. LIKE kat SINI dulu. Lepas tu VOTE kat SANA. tq:))

That's all! Tata!

1 si cantik/kacak komen:

fara said...

hye holaulala!!
thnkz alot...malu ni.. *blushing*!! haha

Template by:

Free Blog Templates