Wednesday, 4 May 2011

Photo manipulation

Assalamualaikum...

     Hai! Pagi-pagi ni sebelum tidur, sye nak post satu entry. Ok, janji! Satu je. Hee! Entry kali ni pasal photo manipulation. Korang taw tak ape bende alah ni? Hurm... sye macam terminat bende alah ni since secare tak sengaje tertengok hasil kerja my cousin. Makaih! Memang superb lah kan. Macam yek-yek je...

     Photo manipulation ni sebenarnye edit gambar sampai jadi macam best. Tak taw nak cakap macam mne. Yang penting, kalau tengok gambar tu, nanti korang akan cakap 'WOW!'. Haa! Best kan? Nak tengok tak contoh photo manipulation? Tengok bawah ni...

 :: sebelum dimanipulasi ::

 :: selepas dimanipulasi ::

     Best kan?? Cantik giler! Humph!! Geram! Oleh kerana perasaan ingin mencuba yang membuak-buak, sye pon try la buat macam kat atas ni... Nak tengok hasilnye? Erk! Tak payah la eh... Hee~~ Ape? Nak tengok jugak? Hurm... Janji jangan gelak kan sye ok? Ok, ready untuk senyum sinis...lalala~~


:: before ::



lalala~~~




:: after-__-" ::

     Hodoh kan? Ye! Sye taw. Tak payah la nak gelakkan sye pulak. Huhu! Oleh kerana dah penat memanipulasi tapi tak jadi-jadi, sye pon dengan sukacitenye mengedit gambar sendiri. Haha! amek kau. Puas aty aku!  So, akhirnye, ni la hasilnye...







TADAA!!!


:: give me 5! ::

     That's all! Tata!

4 comments:

Cikbeyla Nabiella said...

macam lain je wrne yg trun tuh. huhu.
try n error. normal lah. :p

holaulala said...

haha memanag lain pon...tak siap lagi. buat bende alah tu pon da berejam. fuh. letih..letih!

Anis Adila Aris said...

jadi je awak buat tapi yang gambar last sekali palaing cantik :D

holaulala said...

hehe thanx. ade2 je..:)

Blog Peribadi Milik Amirah Marliza@2011