Thursday, 26 May 2011

Pra-BPM 2011

Assalamualaikum...

     Hai! :))))))) Senyum lebih sket sebab nak promote segmen yang macam best ni. Nak taw segmen apa? Ha... Segmen Blog Pilihan Malaysia! Best kan? Ada banyak kategori taw. Antaranya ;



  • Blog Personal Lelaki Pilihan



  • Blog Personal Suami Pilihan



  • Blog Personal Wanita Pilihan



  • Blog Personal Isteri Pilihan



  • Blog Masakan Pilihan



  • Blog Lawak Pilihan



  • Blog Tutorial Pilihan




  • Wah...! Banyak kan. Yang mana blog comel, entry best-best meh la join ~bajet penganjur~ haha! Kalau yang blog bnyak entry-entry lawok antaranegeri pon boleh join jugak.. Hee~ Semua boleh join. Berani dengan tak je. Kalau nak taw lebih detail, klik SINI ^_^

    Nota kaki : Sye macam nak join, tapi sye rase blog ni belum cukup matang lagi la nk join segmen macam ni. Hee! Gudluck pada sesape yang join:))

    ***Macam biasa, dah baca entry sila klik SINI. Berkhidmatlah sesama blogger. :) TQVM! Happy reading^_^

    That's all! Tata!

    0 si cantik/kacak komen:

    Template by:

    Free Blog Templates