Thursday, 19 May 2011

Saya jumpa 3 orang Zulaikha...

Assalamualaikum...

     Hai korang! Nak taw? Tak nak sudah. biar saya cakap sorang-sorang je. =_=" Hee~ Tadi kan mase jalan-jalan kat blog, sye terjumpa dua orang Zulaikha. Nak taw sape tu? Tengok bawah ni.





     Ok la. Blog diorang memang cun-cun belako. Macam orang nye jugak. Cun melecun. Kalau pandang, tak berkelip mata 5 saat. Hebat kan... Hee~ Lepas tu sye pon pegi la bersiar-siar kat blog diorang sambil follow.

     Then tetibe sye teringat something. Macam ade someone yang lain name Zulaikha jugak. Fikir punye fikir punye fikir, tak jugak hingat. Sye pon pegi la jalan-jaln lagi. Pegi blog MTT. Yes! Akhirnye sye jmpe jgak lagi sorang Zulaikha. Ok. Macam tu punye pemes pon sye bley lupe.

Yuyu Zulaikha la...

     Maap ye Yuyu. Sila abaikan sye yang pelupa ni. Hehe~ So, sye pon macam dok bandingkan name diorang ni. Ain Zulaikha, Ika Zulaikha, Yuyu Zulaikha. Diorang kembar ke? Haha! Jauh tak andaian sye. Hehe! Pape pon sye nak ucap taniah kat 3 orang Zulaikha ni sebab diorang semua cun serta cantik, menarik lagi tertarik. Hee! ~tak hyperbola sangat kan?~

Ha, ape yang dok termenung lagi tu? Pergi la terjah blog diorang sekarang. Jadi kepochi sikit ape salahnye kan. Hee! Sye tak kepochi, sye cuma terlebih excited. Biase la tu kan...

Nota kaki : Pst! Sye jmpe lagi dua orang Zulaikha tu mase berblogwalking kat blog arwah Telordibasuh.
Al-Fatihah...

That's all! Tata!

4 comments:

y u y u Z u l a i k h a said...

hehehehe... Yuyu Zulaikha ni naif je sayangg <3

holaulala said...

naif ke? tak kesah. tapi comel+shantek kan? Hehehe! Like 101 kali!<3

Ain Zulaikha said...

hola ulala :) hehe , thanks.. haha kebetulan pulak nama Zulaikha, kami bukan kembar.. kalau kembar pun lain mak bapaknya huhu..

btw thanks sebab sudi singgah blog sy yang tak seberapa :)

tetibe terfikir kalau kitorang bertemu jadi apa eh? haha thanks again :)

holaulala said...

haha! mesti kecoh giler kalau jmpe.. hee! u're most wc:)

but korang memg shntek2. tgk yuyu. dia tunjuk mke belah kanan, awk tnjuk mke belah kiri. elok la tu.haha!