Monday, 23 May 2011

Segmen blog review oleh Jamaluddin.net


:: Klik untuk join ::

Assalamualaikum...

     Wah! Dari pagi tadi baru ni satu entry sye post. Nak taw knape? Sebab tadi, pagi-pagi buta sye dah pegi makan angin kat Pontian sampai kembung...Hee~ So, dapat je update, sye nak join SEGMEN lagi. Again and again. Korang jangan jeles. Hehe~ Kalau nak klik je banner atas ni.

     Ok, komen sye pasal pemilik segmen ni ialah no komen. Hehe! Sebab pe? Korang tengok la sendiri blog dia. Bukan main kemas teratur lagi. Memang sedap mata memandang. Lagi satu, tak banyak widget merepek, bnyak tips, tutorial pon ade jgak. Ha, ape lagi? Cepat JOIN!!!!!

Dah. Tu je nak cakap. Tamao panjang-panjang. Simpan tenaga untuk entry seterusnye. Teeetttt!!!

Nota kaki : Pssst! Blog Jamaluddin.net pnye traffic dalam lingkungan 400-500 UV sehari! WOW!

That's all! Tata!

1 si cantik/kacak komen:

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Assalamualaikum dan Salam Ziarah dari Jamal.

Jamal dah siap review blog Cik Amirah nie. Tapi Jamal x komen pun sebab Jamal tengok blog nie memang dah kemas dan cantik. Cuma Jamal tolong promote blog cik Amirah je, boleh kan. Nie entry-nya

BLOG REVIEW OLEH JAMALUDDIN.NET #5

Template by:

Free Blog Templates