Sunday, 15 May 2011

Segmen Review Blog Bebelan Saja

:: Klik kalau nak join ::

Assalamualaikum...

     Hai! Macam biase la. Kalau sye join pape, mesti letak banner or header segmen/contest tu then tulis, 'klik kalau nak join'. Membebel, membebel, membebel, dan membebel, lpas tu tag orang, lpas tu, "That's all! Tata!". Haha! Semua bende ni memang wajib kalau korang bace entry-entry kat blog sye. Hee! Tak caye? Tanye la sye. Tak caye jgak? Tengok sendiri kat akhir entry ni nanti.

     Tengok! Belum ape-ape sye dah membebel. Ceh! Ok lah. Sye sebenarnye nak join satu segmen ni. Yelah kan, sye buat segmen takde orang pon nak join. Mentang-mentang la sye tak femes macam Abang Ben. Sye sedar sape sye.. Huhu~ (muka sadis). Dah la. Dah merajuk ni. Sebab sye dah frust, sye nak join segmen blog Bebelan Saje ni. Mane la tau, blog sye buruk sangat sebab tu takde orang nak jengah. So, sye join la segmen ni. Wahai penerbit segmen, tolong lah review blog sye yang BURUK lagi HUDUH ni. Huhu~

     Sye taw, awak suro buat entry bukan suro membebel. Tapi sye nak membebl jgak. Peduli ape sye. Hee~ Ok korang, kalau nak join, tgk syarat kat bawah. Sye copy paste je. Hee~ lalala!

Syarat-syarat.
  1. Follow blog ini. Okay, tipu, tak nak follow pon takpe. Tak baik paksa-paksa. :P. Cuma senang nak tau bila di-review kan?
  2. Buat entri yang bertajuk " Segmen Review Blog Bebelan Saja"
  3. Letak header blog ini ke dalam post anda. Tekan header di bawah ni dan copy.
  4. Linkkan ke post ini.
  5. Tag 2 orang. Pastikan mereka tahu. Tak nak pon takpe.
  6. Bila sudah siap post itu, jangan lupa comment di entri ini bersama URL.
  7. Segmen ini akan tamat pada 15/5/2011 16/5/2011. (tak lame dah ni) Review blog akan dijalankan pada waktu sebelum tarikh tamat dan selepas tarikh tamat.
  8. Sekiranya hanya satu blog yang sudi di-review. Akanku tetap review blognya.
     Dah faham? Kalau dah faham, tak reti-reti nak join? Haha! Gurau je. Psst! Bebelan Saje, boleh tak kalau sye tak nak tag sape-sape? Ape? Tak boleh? Haish! Yelah-yelah sye tag mereka ni : Norgee, Sue. Haha! Takot la tu. Hee~

That's all! Tata!

2 si cantik/kacak komen:

Arif Azmi said...

HAHA.. kelakarla.. ^^,.. Okay2.. Thanks sebab join.. Comel pulak tgk membebel tu.. :P.. Okay.. Nanti dah review saya inform..

holaulala said...

ok. thanx:)

Template by:

Free Blog Templates