Thursday, 19 May 2011

SEGMEN REVIEW YOU ARE TOO SWEET!

:: As usually, klik kalau nak join ::

Assalamualaikum...

     Hai! Kawan-kawan! Tengok la betapa gigihnye sye melibatkan diri dalam segmen dan contest. Hehe! Kali ni nak join segmen review by M Y Z . Z I E M A pulak. Korang jangan jeles. Kalau nak join pegi klik banner atas ni. Sye macam tak rajin plak nak citer syarat-syarat penyertaan kat sini. Yang penting syaratnye sangat mudah! ^_^

     Eh, kena jawab soalan pulak. Rase macam peksa UPSR la pulak. Hee~ Nak taw soalan ape? Teruskan baca.



SOALAN :
      1. SEKIRANYA anda mempunyai hak untuk memilih nama sendiri, nyatakan nama paling SWEET yang anda mahu? dan nyatakan sebabnya. jawap dengan sesempoi yang boleh orite! (TAKE NOTE : sekiranya)
      2. nyatakan 3 perkara pertama yang anda buat semasa hari pertama bergelar pelajar Darjah 1.
      3. blog M Y Z . Z I E M A ...

      Ok, sye copy paste je soalan tu. Kalau tak nanti juling bijik mata sye kejap bkak page ni, kjap kang jengah entry Myz.Ziema plak. Yela, sye bkan la bijak pandai yang sekali baca dah hafal soalan. ~weh! Ape kau melalut ni?~ Ops! Ok, proceed! Bawah ni jawapan.


      JAWAPAN :
      1. SEKIRANYA sye diberi hak untuk pilih nama sendiri, sye nak nama Nur Alesya. Haha! Tak taw la knape. Macam comel sangat nama tu. Tapi nama sye jauh beno dari nama Nur Alesya tu. Amirah Marliza binti Raja Kamarudin...ok, nak try jgak : Nur Alesya binti Raja Kamarudin. Ha..! kan comel! Tapi macam kurang. So, sye nak tambah Raja Nur Alesya binti Raja Kamarudin. Ouuch!! Best nye kalau nama sye camtu. At last, nma Nur Alesya ni kazen sye yang kecik tu dapat. Pon boleh la kan.. Huhu! Amirah Marliza pon comel ape.. Kan3x?
      2. 1) Masuk kelas terpinga-pinga. 2) Buat muke innocent dengan harapan ada orang nak tegur. 3) Hentak-hentak kaki slow-slow sebab nak tarik perhatian orang sebelah. Hah! Dia pon dah ikot, sye dapat kawan pertama sye!
      3. Blog M Y Z . Z I E M A sangat cute miut, comel, cantik, bergaya, da'bomb and yang paling penting sangat kemas and sedap mata ni memandang. :) I like!!!! ^_^

      Yea! Done! Ok nak g antar skang! Muahx!!!
      Nota Kaki : Erk! Tetibe mata kat banner tu hilang. huhu! Sori ye tuan banner. Sye takde link pic tu, so tak boleh kelip-kelip. Kalau boleh pon sye tak pandai ;(

      That's all! Tata!

      3 si cantik/kacak komen:

      .m y z. said...

      alamak! kenapa mata dia hilang! haha. ziema dah tukar gambar. dah takde dah gambar mata kelip2 tu. grr. thanks ya join :D

      suka tang hentak kaki tu. comel! :D

      holaulala said...

      haha dunt worry. takde mate pon comel kan. haha! lost giler smpai hntak2 kaki.haha!

      .m y z. said...

      hahaha cam kelakar je takde mata. maluuuuuuu. memula nampak gambar tu cacat macam tu, ziema gelak terguling2 tau. hahaha.

      ziema dah review blog ni tau :)

      http://myzziema.blogspot.com/2011/05/best-moment-in-my-life-meet-hana-tajima.html

      Template by:

      Free Blog Templates