Saturday, 28 May 2011

Seru? Serunai? Seruling?

Assalamualaikum...

     Hai! Cuba teka sye dah kat mana? Hee~ Sye ade kat kolej dah ni. Baru balik tadi. Seriously, line kat sini sangat la hidup segan mati tak bangun-bangun. Haha! Lembab nak mam***! Hee~ Maap terkasar bahase. :P

     Act, sye baru lepas tengok movie citer Seru. Hehe~ That's why la buat tajuk merepek macam ni. Sye pon tak penah dengar pasal citer ni, sye rembat je dari abang sye. Haha~

     Masa start tengok tak paham. Sampai suku tak paham lagi. Sampai tengah, blur jugak. Sampai part cemas-cemas skit, mula lah mulut nak masuk cmpur. Konon-konon menghayati la. Sampai tangan semua naik. Haha! Over gilak!

     Then, dah nak  last sye semangat sket sebab nak taw sape je yang hidup and nak taw ending citer tu. Hee~ TAPI! Hah! Ni yang nak kuar segala makian ni. Ending citer ni sangat tak memuaskan. Ade ke sorang yang mati boleh hidup balik dengan cara bunuh orang-orang tu semua. Konon-konon ganti dengan nyawa diorang la. Memang tak masuk akal ok!

     Lepas tu, semua mati! Yang hidup just orang asli dengan anak dia yang hidup balik tu. Haha! Sengal betol la citer tu. Sye tengok punye la bersemangat, last-last ending macam tu je. Tak de tindakan pape. What The Cat!#$

Ok la tu. Kalau korang nak tengok, silakan. Tapi sye cakap terus terang yang cerita tu merepek dan macam takde moral value. Haha~

Sekian saja kutukan dari sye. Segala ayat-ayat ganazz harap di maapkan:))

That's all! Tata!

8 si cantik/kacak komen:

Cik Ezy said...

kalo tgok kat panggung xke m'bazir beli tiket cite xbest gni kan..
haha

holaulala said...

@Cik Ezyyup. taw xpe. hee~ jgn tengok kat wyng. donload pon jgn. tnggu kuar tb.haha~ayt jht~

Telaga Putih said...

hahahaha itu la y ktorg rasakan masa dlm panggung ritu.. =.="

holaulala said...

@Telaga Putihhaha! rugi...rugi!

Telaga Putih said...

nk wat mcm mana.. redha jek la...ada hikmah semua itu.. [ayat pasrah]

holaulala said...

@Telaga Putihhaha! sedih beno bunyi nye...

Telaga Putih said...

watpa nak sdey.. bahagia kot.. hehehehe

holaulala said...

@Telaga Putihhaha! yola tu pokcik..

Template by:

Free Blog Templates