Monday, 16 May 2011

Siapa nak review blog saya?

Assalamualaikum...

     Hai! Korang. Jemput la datang blog sye yang COMEL sikit dari dulu-dulu. Sye ade buat sikit santapan. Tapi bukan untuk tekak. Untuk mata taw. Hee~

     Sye nak tanye ni. Siapa yang sukarela nak review blog sye? Nak taw, sye sedih sangat ni sebab takde orang nak review blog sye (lap air mate guna ujung baju) Korang cakap je lah pape pasal blog ni. Sye tak kisah dah.

     Bukan apa, sye just nak taw sejauh mane 'ok'nye blog sye ni. Tu je. Bukan nak glamor pon. Kalau sye nak glamor dah lama sye jadi model. Lagi cepat glamornye. Hee~~

     Dah lah. Tu je nak cakap. Membebel panjang-panjang pon bukan ade siapa-siapa nak baca pon. Ye dok? Biar lah sye pergi membawa hati yang lara (ayat drama jap)...Photobucket

     Ok. Drama dah habis. Sye just nak tanye je. Ada tak yang rajin nak mereview blog? Kalau ada cepat bagitaw sye eh. Hehe! Sye ni budak baru belajar. Tengah bertatih lagi ni. That's all! Tata!

2 comments:

kaka said...

eleleleh..sedih beno nie..meh2 amek tisu nie meh..ngeee

holaulala said...

haha! katun tu ha yg sdih. kte lakonkan watak je..:))