Sunday, 22 May 2011

Sye bukan siapa-siapa!

Assalamualaikum...

     Hai! Jawab salam tu dulu. Lepas tu LIKE kat SINI, then kat SANA. Hee! Ok dah. Thanx:)) Continue reading:)

     Ni nak cerite sket. Dulu-dulu, mase blom cuti sem lagi, sye ada pegi KL. Rombongan kelas. Seronok taw. Nak taw sebab ape? Sebab sye tak pernah pon tengok menara berkembar Petronas tu dekat depan mata. Sekali dapat pegi, hamek kaw. Sakit tengkuk mendongak. Haha! Kat bawah ni ade lah sket gambar yang sye rembat dari FB kawan-kawan sye. Hee!

:: nak cakap jgak ni menara Petronas:))::

:: nak bagitaw sye ade dalam bas tu :))::

 :: Ni kawan-kawan sye:)) ::

:: ni pon kawan-kawan sye lagi:) ::

:: kitorang pergi sini:))::

:: ni kawan-kawan sye jgak =_="::

Semua pic kawan-kawan sye. Mane sye? ;( Tolong jangan tnye. Sye takde kawan pon.~jawab dengan penuh bangga~ Abis tadi mention 'kawan-kawan sye' tu ape? Erk, i mean, diorang tak penah pon pelawa sye ajak bergambar. Sye taw sye tak HOWT macam mereka :)). Diorang ade ajak. "Jom amek gambar? Nah." ~hulur kamera~ Maksudnye? Bukan ajak amek gambar, tapi suruh amek gambar. Cis!=_="

     Tapi sye tak kesah pon... Sye buat mke tak malu je kadang-kadang menyelit. Peduli lah diorang nak cakap ape. Janji sye happy. Diorang pandang sinis? Do i care? Haha! Sye dah cukup berusaha untuk jadi yang terbaik as a friend. Tapi? Ntah. Takde jgak kawan. Ah! Biar biar biar!

Bawah ni ade lah gambar sye yang jelas skit. Siap frame sbab ade satu je. Haha! Yang lain kabur n semua yg sye nyelit2 tanpa segan silu.What THE Cat!=_+"

:: tu yang tengah ::

Ok. Sye bukan sape-sape. Thanx u all sebab jadi my classmate and thanx pada yang sudi ajak sye untuk group asignment and thanx jgak pada yang kutuk sye blakang-blakang. Just nak korang taw yang sye bkan sombong, bkan taknak bergaul dengan korang or bkan malu dengan korang. Maybe takde keserasian. Pape pon hope korang happy^_^. Biarkan sye dengan dunia sye yang ALONE. Haha~ ;D

Nota kaki : I luv my friends Ok. ~ikhlas taw!~ Uit, korang nak kawan dengan sye tak? Taknak takpe...:)

That's all! Tata!

5 comments:

Telaga Putih said...

alaa ciannya.. 1st time g klcc?? ish3.. xpa3.. kang degree smbg shah alam k.. t sy bwk g sana.. pas2 amik gmbr banyak2.. suka x?? ^_^

holaulala said...

haha! PERLI~

Telaga Putih said...

laaa.. smpe ti ckp sy cm2.. sy ikhlas ni.. sy kn kwn awk.. ^_^

holaulala said...

haha! yela.. tak payah amek gmbar bebnyak. sye kan PEMALU orangnye.hahah!

Telaga Putih said...

kalo mcm 2, amik gmbr sikit2.. okay?? huhuhuhu