Monday, 23 May 2011

Tentang 'BULAN'


Assalamualaikum...

     Hai! Ha! Ape bisik-bisik tu? Sibuk la tu nak cakap sye join segmen lagi. Mane ade la. Atas ni header orang. Nak taw sape? Ala blogger yang join segmen sye ary tu. Hari ni nak citer sket pasal Bulan ni. Eh, Korang jangan salahg faham. Bukan Bulan name dia. Nama dia Moon. Hee!

Sebelum tu sye nak mintak maap dari ujung tudung sampai ujung kasut sebab dah merembat header Cik Moon. Hehe~ Cik Moon cakap, 'Oit! No right clik ok. Copy2x tak maen ea...:)'. Fuh! Terkezut sye. Bru nak copy header dia. Tapi, see? Sye dapat jgak. Haha! Maap ye. :P

     Ok, dah boleh start. Nama Moon yang sebenar ialah Munirah. Erk, betol tak Cik Moon? Korang jom lah terjah blog dia. Blog dia kemas beb... Cik Moon ni dah lama jugak la dalam dunia blog ni. Since year 2010. Lama kan? Sye pon baru start tahun ni. Hee~

     Satu yang sye tertarik, Cik Moon ni gila novel. Haha! Sye pon sama. So, sape-sape yang gila novel tu, kalau nak kongsi-kongsi cerita sila-sila lah ringan kan jari klik kat header Cik Moon kat atas ni. Tapi jangan lupa bagi salam. :))

Lepas tu, Cik Moon pesan, kalau sayang blog korang, tekan SINI.^_^

Itu saja:)) Happy reading:)

Nota kaki : Psst! Cik Moon buat blog ni sempena hari dia lahir. Nak taw bila dia lahir? Cepat pergi terjah! Hee!

That's all! Tata!

4 comments:

Cik Ezy said...

cik ezy pon giler novel..
terjah sat..
haha

holaulala said...

@Cik Ezyhee~ yeke. sme la kter. silakan terjah.haha!

Moon said...

trima kasih bnyak2 wat entry tuk moon..terharu jap..hehe..dpt jgak cilok header sye yea..good job dear..ahaa..tkpe2..dhalalkn..wee..thanks again yaa :DD

holaulala said...

@Moon^_^
hehe! mesti dapat. So, kesimpulan nye. tak payah letak disable right klik. Hehe~ its ok la. bkan buat ape pon. buat entry je.

Blog Peribadi Milik Amirah Marliza@2011