Friday, 27 May 2011

Terima kasih daun limau kasturi!

Assalamualaikum...

     Hai, hai dan hai lagi. Lagi satu, lagi satu, satu lagi! Haha! Sempat buat iklan lagi! Korang sayang sye? Kalau sayang, sila baca entry ni sampai habis. Haha! Bukan mengancam, tapi mengajak. lalala~

     Perkara paling utama untuk entry kali ni ialah ucapan terima kasih. Pada siapa? Nak taw? Sye nak ucap TQVM kepada penyumbang-penyumbang traffic blog sye yang huduh ni. Nak taw siapa? Baca la lagi sampai dapat jawapan:)

     Firstly sye nak ucap berbanyak terima kasih kepada Pakcik Telaga Putih kerana telah menjadi salah satu sumber traffic blog huduh ni. Lagi satu, terima kasih daun limau kasturi jugak sebab pakcik ni adalah antara blogger yang rajin dan sudi dan kerap dan macam-macam dan lagi, datang ke blog huduh sye ni. Jasamu di kenang. Haha!

     Lepas tu, sye nak ucap terima kasih daun limau kasturi jugak kepada Cik Maria Elena yang juga telah meningkatkan traffic blog huduh ni. Nak taw tang mane? Dia ada mention sye kat salah satu entry dia. That's why tetiba traffic sye melonjak naik. Macam lagu melompat lebih tinggi tu. Haha~

     Dan TQSM juga pada blogger-blogger lain yang selalu datang menjenguk blog yang tak berapa indah ni. Sye sangat mengalu-alukan kedatangan korang. Tapi, kalau datang jangan lupa bawak air sendiri sebab sye tak sedia air dan hidangan. Haha~

Itu sje untuk entry ni. Happy reading^_^

***Buku dah baca, happy kemain,
entry dah baca, harap dapat komen..

Cewah!!

That's all! Tata!

11 comments:

Telaga Putih said...

yah oo yah, jangan lupa bagi saya hadiah.. (pantun)

holaulala said...

@Telaga Putihpat pat siku lipat, ingat dapat? hahaha~

Telaga Putih said...

math dulu ada blaja tajuk cos, of cos.. hahahaa

holaulala said...

@Telaga Putihrehat makan karipap, jangan harap. hahaha~

Telaga Putih said...

loklak loklak, asal lak??

holaulala said...

@Telaga PutihPegi taman bersuka ria, saje suka-suka!

Telaga Putih said...

tun tun, xmsok lgsg pantun!

holaulala said...

@Telaga Putihape tun tun? Haha! giler. lagi la tak masuk!

Telaga Putih said...

ciri2 pantun adalah, suku kata akhirnya sama.. tun = ngn pantun.. bkn mcm awk... ria dgn suka.. lg xmasok! lg bkn pantun namanya 2... wekkk!!!

holaulala said...

@Telaga Putihatas kepala banyak kutu, ye la tu... =_="

Telaga Putih said...

holaulaha, hahaha~