Monday, 23 May 2011

Update Segmen : Sayang awak!

Assalamualaikum...

     Hai korang! Pepagi buta ni, sye nak update sket pasal segmen yang tak bape best ni. Haha! Tak ramai pon yang join. Tapi tak kesah la tu kan. Peduli ape sye. Haha~

     Ok, ary tu sye dah ckap kan nak but entry pasal 3 orang yang join segmen ni? Tapi, oleh sebab tak ramai yang join, sye rase macam nak buat entry pasal semua yang join je la. Sye buat ikut turutan k. Hari ni biar sye jadi promoter blog korang:))

Kalau korang nak tengok sape yang akan 'dientrykan' dulu, sila lah tengok kat bloglost sye ok? Ok, tu je untuk entry ni. Sye nak start skarang.^_^

Nota kaki : Terima kasih kepada sesiapa yang join. :))

That's all! Tata!

No comments:

Blog Peribadi Milik Amirah Marliza@2011