Saturday, 11 June 2011

10 tentang dia...

Assalamualaikum...

     Hai! Sye nak bongkar 10 rahsia tentang dia. Tentang siapa? Tentang dia la... Nak taw? Baca la...

Dia sangat comel! Sye admire giler kat dia. Seriusly...kalau korang tengok dia, mesti korang pon terpegun, Rasa macam nak kunyah sampai lumat. Haha! Over plak. Act, bnyak rahsia tentang dia yang sye nak dedahkan. Tapi rasanye cukup la 10 je for now.


1. Dia prihatin!



2. Dia sangat menghargai suatu hubungan.



3. Dia bijak IT.



4. Dia PEMALU!



5. Dia SOPAN...



6. Dia pandai bersilat...



7. Dia pandai menyamar.



8. Dia garang jugak...



9. Dia Comel time tido..:)



10. Dia suka senyum:))






Nak taw siapa DIA yang sye maksudkan? Betul ni nak taw? Meh tekan bawah sampai jumpa...







































































































:: CAK!!! ::


Dia yang sye maksudkan ialah KUCING!!! Tak caye dengan fakta dari no 1 sampai 10 tu? Nak bukti? Jom tengok bawah...


Dia PRIHATIN.....
.....siap pakai helmet lagi. Orang pon susah nak jumpa yang prihatin camni:)


Dia sangat menghargai hubungan...
...tak kesah pon kaler bulu lain-lain..:P


Dia bijak IT...
.....see? Kemain tekun lagi kan...:P


Dia PEMALU....
.....wah...! So cute...!...


Dia SOPAN....
....alahai innocent nye muka...<3!!


Dia pandai bersilat??!!
....kuda belang hebat taekwando, kucing hebat bersilat!:P


Dia pandai menyamar....tak caye?
.....nampak tak mane dia? Cari la sampai juling mata. Ingat sesumpah je pandai menyamar?


Dia garang jugak kadang-kadang...
.....sampai terkeluar taring..!



Dia COMEL time tidur....
....kan..? Sangat comel!!:))


dan.....

Dia suka senyum....
....alahai sweetnye...:PP



Sekarang dah caye? Semua fakta tu benar belaka kan? Hahaha! Denganini sye ingin membuat pengakuan ikhlas dan berani mengenai perasaan sye terhadap dia. SAYA SANGAT TERUJA TENGOK DIA DAN SAYA SUKA DIA SANGAT-SANGAT!!!. Rasa macam nak lambung-lambung, macam nak goreng buat lauk pon ade gak~erk! Hee! Korang plak macam mana?

Nota kaki : Sye sangat tak faham dengan orang yang takutkan haiwan secomel, semanja, dan sejinak kucing. ;P Sye suka giler ngan kucing. So, jangan berani-berani sepak terajang diorang ye. Sye JOTOS kepala lutut korang nanti. Haha!

That's all! Tata!


4 si cantik/kacak komen:

kambeng.karbonat said...

yg pandai menyamar 2 betol ada ke?xjmpa pon kk carik. :D

holaulala said...

@kambeng.karbonat Ade la kk cari kat sini

http://holaulala.blogspot.com/2011/06/1st-syazana-segmen-cari-kucing-menyorok.html

schaze zainn said...

ekeke.. so sweet kucen2 tu :D

tapi schaze fobia sikit dengan kucen2 ni..ehek.

btw, ade kucen menyamar pulak ye..hikhik

holaulala said...

@schaze zainn kan...? memang sweet pon. hee! fobia knape?

Template by:

Free Blog Templates