Friday, 3 June 2011

1st Syazana Segmen - Cari Kucing Menyorok

Assalamualaikum....

     Hai! Sye nak join segmen...Hee! Segmen ni pasal kucing nyorok-nyorok. Setelah meneliti dengan penuh tekun, akhirnye sye nampak jugak kucing tu dengan mata hati. Cewah! Haha! Segmen ni Cik Syazana yang buat...Nak taw kat ne kucing tu? Meh tengok sini betol-betol. Besarkan bijik mata ok.


Nampak tak? Tak nampak? Ha, meh sini la sye bulatkan kucing yang cute miut tu...alahai...~:P Jom sama-sama kira...1...2....3!


Ok, sekarang, cuba teliti betul-betul. Nampak tak kucing yang tengah posing dengan muka selamba tu? Haha! Comel kan? Ha... 

     Itu je la setakat ni wahai Cik Syazana. Lain kali kalau ada segmen pasal kucing-kucing lagi sye join k:PP

Nota kaki : Sye sangat gilakan kucing!!

That's all! Tata!

1 comment:

schaze zainn said...

heloo :D
thanks join segmen kucing ni..hikhik


p/s: sorry baru nak jelajah belog, sbb baru balik dari bercuti..
have a good day dear.

Blog Peribadi Milik Amirah Marliza@2011