Friday, 3 June 2011

Amirah Marliza bercerita tentang penyakit hati?

Assalamualaikum...

     Hai! Korang, semalam, masa jalan-jalan kat kedai buku, sye ternampak satu buku ni. Tajuk buku ni, MERAWAT 7 PENYAKIT HATI. So, sye pon terfikir sesuatu. Memandangkan kebanyakan orang memang telah diserang penyakit hati ni, sye pon tertarik untuk berkongsi info pasal 7 penyakit hati ni dan cara merawat. Tapi, sye akan pecahkan kepada 7 entry. Satu entry untuk satu penyakit hati. Ok la tu kan. Kang panjang-panjang, korang nak baca pon malas. Betul tak? Tapi, entry yang ni hanya nak inform je. Lepas ni sye akan start untuk penyakit hati yang pertama. Kalau nak taw, nantikan entry sye yang akan datang ok?

Nota kaki : Sebelum baca entry seterusnya, sye harap korang dah sedia dari segi mental. Mana lah taw kalau ade yang tersinggung atau terasa. Sye pon ade jugak terkena penyakit hati ni. Kita kan manusia. As usually, nobody perfect:))

That's all! Tata!

0 si cantik/kacak komen:

Template by:

Free Blog Templates