Sunday, 5 June 2011

C3 + milo panas + KFC !!! Thanx bro!

Assalamualaikum...

     Hai! Hee! Suke suke suke !! Nak taw kenapa? Sye dapat Hp baru! Yeah!! Abang sye telah bermurah hati membawa sye ke kedai DIGI sekaligus membelikan sye sebijik C3!!



Wah! Terharu~ sob3x! Sye tak mintak, dia yang nak bagi. Hee~ Betul ni sangat terharu! Gambar kat atas ni sye mintak uncle google. Hee~ Tapi sye punye memang macam kat atas ni. Comel kan? Hee! Thanx ye Raja Mohamad Hafizzudin~ ;) Walaupun sye taw orang lain dah lama pakai ni, tapi sye suka jugak sebab yang ni FREE! Haha! Like3x!

     Lepas tu, abang sye belanja sye minum milo panas. Hee! Belanja milo pon sye hargai jugak. :) Then, dia belanja KFC. Again and again. Minggu lepas dah belanja, minggu ni belanja lagi. Wah!! Semoga murah rezeki, lain kali belanja lagi;P $$$ Haha! Amiiinnnn!!!

Patotnye sye balik kampus hari ni. Tapi sebab tiket dah habis, so balik hari Isnin la jawabnye. Hee~ Xpe, ade hikmah semua tu. Cewah!

Nota kaki : Siapa kata siblings 2 orang bosan? Best ok. Semua dapat:P Masuk ni, dah 2x abang sye belikan sye Hp dan semua kaler purple:P Yang w350i sye dah jahanam. Ops! Sory, sye agak cuai! Hee~

That's all! Tata!

13 si cantik/kacak komen:

Telaga Putih said...

untung la ada org nk blnja.. huuhuhuhuhuhu

Cik Ezy said...

enpon same ngn cik ezy..
cik ezy kaler pink..
=)

holaulala said...

@Telaga Putih kalau bkan dia blanje sape lagi. haha!

Telaga Putih said...

pow la pakwe.. apa ssh.. ahahaaha

holaulala said...

@Cik Ezyhehe! Haah.. pink terang giler. tp cute jugak;)

holaulala said...

@Telaga Putih pakwe? harapan tinggal impian je la. haha!

Telaga Putih said...

pesal lak? awk gak y kata, da in relationship skrg ni.. hahahahha pow la dia 2.. apa daa~

holaulala said...

@Telaga Putih xbley2... itu bkan cara sye. haha! Kalau sye, alang2 nak pow, biar la rumah sebijik ke, kete 3 bijik ke. tu baru pow dalam erti kata sebenar. haha!

Telaga Putih said...

gelojoh!! pelan2 kayuh la wey.. apa daa!

holaulala said...

@Telaga Putih ape brg cover2..hhaha! straight to the point je sng...

Telaga Putih said...

xkata pon cover2.. org ckp gelojoh.. haiyoooo~

holaulala said...

@Telaga Putih eh biar la nak gelojoh ke tak. hahah!

Telaga Putih said...

kan? biar la.. awak yang gelojoh! ahahaha

Template by:

Free Blog Templates