Thursday, 16 June 2011

Critical Thinking memang kritikal !

Assalamualaikum...

     Hai! Oleh kerana dah dua hari tak update, sye nak update dua entry berturut-turut. Ceit! Poyo lah! Haha!
Ok, sye nak cakap sikit pasal CCT. Creative and ctitical thinking. Korang ade tak subjek ni? Wah! Pening beb nak pikir. Huhu!

Fikir ape? Act, untuk individual asignment, kitorang diminta buat satu invention dari barang terbuang. Woo~ Serius tak de idea! Ape sye nak merepek tu nanti? Buat tandas bergerak ke? Buat lampu minyak tanah ke? Buat kereta kayu ke? ~Hamboih! Over beno nih!~ Ngee! Bukan over, tapi kerisauan yang melampau telah mendorong sye bersikap demikian. Haha!

     Ok. Serius. Sye memang betul-betul serius ni. Korang ade cadangan tak? Hurm..

Nota kaki : Kalau lukis boleh la sye nak kreatifkan otak SIKIT. Sikit je. Ni suruh buat, suruh cipta. Memang selamat sejahtera la jawabnye;P

That's all! Tata!

3 comments:

Telaga Putih said...

buat landskap, jambatan ke.. hehe

holaulala said...

@Telaga Putih critical sgt tuu..hhaha!

Telaga Putih said...

haha knp? xley ke wat camtu? hoho

Blog Peribadi Milik Amirah Marliza@2011