Friday, 3 June 2011

Day 11 : Status anda a.k.a relationship status

Assalamualaikum...

     Hai! Hari ni sye nak update untuk hari ke-11 cabaran Makan Dalam. Baru hari yang ke-11. huhu~ Untuk hari ni, cabaran nye ialah bagitaw pasal status. Bukan status kat FB atau kat Twitter. Tapi relationship status! Wow! Boleh tak nak bagi jawapan artis : No komen! 

     For sure la tak boleh kan. Dah nama pon cabaran. So, mai la kiter sama-sama menyahut cabaran ni. Cewah! Ok, bercakap pasal status perhubungan ni, sye dah "in a relationship". Haha! Dengan siapa? Ade lah sorang hamba Allah ni. Ala, kalau sye cakap pon korang sah-sah la tak kenal. Hee~

     Bape lama dah? Lama tak lama jugak la... Tak sampai pon setahun lagi. So, malas nak hebah-hebah benda yang tak pasti. :P Tapi, kalau nak di ikutkan, status perhubungan ni sebenarnye macam umum je. Sebab sye boleh cakap macam-macam pasal status ni.

Ok. Stop dulu! Lalala~

Nota kaki : Ade hal. :PP

That's all! Tata!
   

2 comments:

Telaga Putih said...

dgn kwn sy 2 ke?? ke dgn org oversea 2?? ahahahaha :P

holaulala said...

@Telaga Putihhaha! kawan awk tu senior sye ok..=_="

org oversea? sape?

Blog Peribadi Milik Amirah Marliza@2011