Tuesday, 7 June 2011

Day 13 : Anda rasa anda dah mencapai matlamat atau belum

Assalamualaikum...

     Hai! Ini adalah entry pendek SIKIT. Hee~ Straight to the point. Sye rasa, sye belum capai matlamat lagi. Sebab ape? Sebab sye ni diploma pon belum habis. Matlamat sye sekurang-kurangnye nak genggam ijazah and dapat cari keje dan bayar duit pakcik PTPTN yang beriban tu. Hehe! So, dah terang lagi bersuluh la yang matlamat sye belum tercapai. Betul tak? Hehe!

Nota kaki : Korang baca ni 59saat pon dah boleh habis ;P Sje je. Kene update laju dan ringkas sebab wifi di sini sangat mencemburui sye!

That's all! Tata!

1 si cantik/kacak komen:

schaze zainn said...

saye pun belum mencapai matlamat =,=" matlamat 1st nak beli kereta and i already have it now tinggal lagi 2 matlamat je belum dapat..hihi nak beli rumah dengan nak kahwin je..wakaka

Template by:

Free Blog Templates