Saturday, 11 June 2011

Day 17 : Benda yang paling anda takut

Assalamualaikum...

     Hai! Benda yang paling sye takut? HANTU!!!!!!!! Haha! Sebenarnye tak kot. Hantu tu small matter je. Sye kenyit mate skit je t dia jalan la. Haha! Gila kaw cakap besar. Jmpe t jangan sibuk nak demam 5 hari 7 malam eh~ Tak la. Wahai hantu-hantu sekalian, sila abaikan statement kat atas ni. sye memang takut dengan kalian:P

     Tapi, ade benda lain yang sye takut. Sye takut kalau sye tidur, tak bangun-bangun. Sye takut jugak kalau exam, ade failed. Sye takut tersesat masa berjalan. Sye takut tiba-tiba kene rempuh dengan panah geruda ~bajet hikayat merong mahawangsa~=_=". Sye takut dosa sye menimbun sampai tak jumpa jalan ke Syurga. Sye takut nak jalan atas titian senipis rambut yang dibhagi 7. Sye takut nak hadapi saat-saat kat alam barzakh. Sye takut tersasar dari Islam. Sye takut nak hadapi kiamat!

~Banyak nye benda kaw takut~ Eh mesti lah. Sye kan manusia! Korang tak takut ke semua tu? Ketaq pale lutut ceq! Kalau korang, ape yang korang takut? Lipas? Kucing? Makaih! benda tu kecik je nak banding ngan korang... Adei...

Nota kaki : Yang paling sye takut ialah ALLAH. Takut memang takut, tapi dosa tak pernah lari. Entah bila la nak insaf. Dasar manusia...;P

That's all! Tata!

0 si cantik/kacak komen:

Template by:

Free Blog Templates