Monday, 27 June 2011

Day 20 : Pergaduhan yang paling teruk pernah anda alami

Assalamualaikum...

     Hai! Dah lama jugak cabaran makan dalam ni terbiar sepi. So hari ni sye nak sambung la. Hari ke-20 berkisarkan tentang pergaduhan paling teruk dalam hidup sye. Ok. Kisahnye bermula...

     Pergaduhan ni berlaku kat kelas OB. Organizational Behaviour. Lecturer suruh setiap orang jawab soalan. So, semua orang pon jawab la. Tapi, tiba turn sye diorang semua bising giler nak mati! Sye rase macam nak hempuk je sensorang. Ceh! Sye start nak jawab je diorang bising. Sye geram sye hentak meja. Diorang buat tak endah je. =_=" Macam sye tak wujud.

     Lepas tu sye geram sangat sye jerit sekuat hati : "BANGANG LA KORANG NI!!!!!"
Kelas terus sunyi sepi. Sye cakap lagi : "korang ni tak dengar ke aku nak cakap? Kenape semua orang sibuk nak bercakap jugak? Aku penat la nak ulang banyak kali! Korang tolong diam boleh tak???! Aku bosan giler la macam ni!" Sye jerit sampai nak terkeluar anak tekak. ;p Haha! Tetiba teremosi. Macam kene histeria pon ade.

Yang best tu, lecturer pon tercengang pastu sibuk dok pujuk sye. Haha! Kemenangan berpihak pada sye!:p Sye geram dengan satu grup boy ni yang suka menganjing sampai sye kunci toilet tak bagi diorang masuk. Biar terkencing dalam seluar. Haha! Jahat giler! Diorang semua tak berani nak lawan sebab terkejut tengok sye naik angin. Ha...Tau goyang lutut, kecut peparu...;P P Pastu sye pergi kat ketua diorang sye maki hamun dia sepuas hati. Dah puas masing-masing sibuk dok mintak maap. Tapi...

Ade sorang ni kemain beriye lagi mintak maap. Sye dah cakap sye tak marah dia. Sye marah budak kelas sye. Pelik benor dah ni. Dia ni budak kelas sye jugak, tapi kelas masa form 3 dulu..Erk! Macam mana dia ade kat sini???


































MARLIZA, BANGUN. DAH SUBUH NI...

















Makaih! Penat dok emosi tahap gaban upenye mimpi! Cis! Hahaa!

Nota kaki : Sye tak pernah lagi gaduh teruk, seteruk dalam mimpi kat atas ni. ;P

That's all! Tata!

0 si cantik/kacak komen:

Template by:

Free Blog Templates