Wednesday, 1 June 2011

Day 9 : Hari ke-9, apa yang terjadi?

Assalamualaikum...

     Hari ni hari yang ke-9... Untuk ape? Untuk Cabaran Makan Dalam la ape lagi... Ok, hari yang ke-9, ape yang terjadi? Macam-macam yang jadi. Haha! Nak taw ape? Sila lah baca sampai khatam ye:)

     Tadi pagi, sye tersedar sebab ade cousin call. Haha! Terkejut weh tetiba hp vibrate. Nak taw kenapa dia call? Dia nak tanya pasal tiket bas. Makaih! Kot ye pon, tnggu la tgah hari sket. Nak baliknye esok..huhu~ Sabar je ler...Memang terabur la sye jawab tengah mamai-mamai tu. Hee~

     Lepas tu, masa nga tidur, entah apa yang sye mimpi sye pon dah tak ingat. Siap senyum-senyum lagi. Haha! Tapi mimpi tu memang kelakar. Sye dah ready nak gelak lagi. Nasib baik ade kawan sye tegur. Dia cakap, tidur pun senyum ke. Haha! Agak malu ye di situ. Tapi tak kisah pon. Do i care? Haha!

     Ok, tu dah dua hal. Lagi satu, hari ni ada dua kelas, satu dah cancel, tinggal satu kelas je. Kelas yang satu tu plak, lect tak mengajar sebab anak tekak dia tak dapat nak bagi kerjasama. Hee~ So, dia pon bagi groupwork je. Bahagia jugak la sebab takde kelas. Haha!

     Last untuk setengah hari ni, tadi sye nak print past year Q, tapi oleh sebab printer ade stu,dah koro plak tu, syik stuck je, nak buat double page pon tak dapat. Hampeh. Teros tak jadi print. Merajok dah. Print kat umah je nanti. Huh!

Nota kaki : Ade lagi satu! Hari ni, buat pertama kalinya, sye makan ikan pari kat sini. Hee~ Tu je.

That's all! Tata!

0 si cantik/kacak komen:

Template by:

Free Blog Templates