Friday, 3 June 2011

Facebook sye cun!!!

Assalamualaikum...

     Hai!!! Korang! Facebook sye dah cun!! Nak tengok? ~kemain semangat lagi~ haha! Meh-meh tengok sesama..:)

:: Tadaa!! ::

Ala...korang mesti dah buat. Sye taw. Tapi nak jugak bagitaw. Sebab benda ni buat sye macam semangat nak bukak FB. Tapi bukan nak update. Bukak FB sebab nak menatap page ni je. Haha! Comel kan kaler ijau. Bnyak lagi sebenarnye. Tapi sye tertarik ngan kaler ni. Hehe! Kemas je. 

     Memang best, takde la bkak FB bosan je sebab kaler biru putih tak ubah-ubah. Haha! Tapi, klau orang lain buka, still sme je. Hee~ Ni untuk tatapan mata pemilik FB tu je taw dan untuk pengguna Google Chrome only. 

Nota kaki : Hee! Kepochi nye sye! Sila jangan tiru macam sye yang kepoh sket ni. haha!

That's all! Tata!

No comments:

Blog Peribadi Milik Amirah Marliza@2011