Saturday, 11 June 2011

I am number FOUR

Assalamualaikum...

     Hai! Sye rasa korang dah taw sye nak update tentang ape. Dan sye jugak taw majority dah taw pasal ni. Tapi, macam biasa la. Sye peduli ape korang dah taw ke belum. Sye tetap nak bagitaw jugak.

Tadi, sye tengok movie thriller I AM NUMBER FOUR. Korang mesti dah tengok lama. Sye je macam tertinggal sket. Tapi tak kisah la. Tengok kat lappy gne headphone pastu bkak sound kuat-kuat pon dah rasa feel macam kat panggung. So, ape yang nak dikisahkan? Haha!

Sye nak bagi taw, cerita ni best sangat sampai sye ter-over acting sensorang. Haha~ Effect segala effect dalam movie ni memang sangat menjadi. Sye ske! Korang ske? Tak suke sudah! Haha!

:: ni la poster nye ::

Siapa-siapa yang belum tengok, baik tengok. Tak rugi weyh... Seronok giler! :)) ~excited plak~

Nota kaki : Abis je tengok movie ni, dengan segala kudrat yang ade sye dengan sepantas kilat ala-ala NUMBER SIX terus update blog and buat entry ni. Lihatlah betapa terujanye sye. :P

That's all! Tata!

2 comments:

schaze zainn said...

dah donlod lame dah cite ni, tp lom tengok lg.tak de kesempatan lagi.hihi

holaulala said...

@schaze zainn baik tgk cpat. best taw. hee~

Blog Peribadi Milik Amirah Marliza@2011