Tuesday, 7 June 2011

Just Go With It!

Assalamualaikum...

     Hai...! Ok ni update last untuk petang ni.Nak citer sket pasal kesengalan budak dorm sye ni. Ade ke diorang buang tebiat nak tengok cerita Just Go With It? Korang taw tak citer ape ni? Haha! Seksi ok Jennifer Aniston dalam citer ni! =_=" Kalau nak tengok, g search sendiri. Dosa tanggung sendiri. :P

     Habislah lappy sye dah tak suci lagi lepas ni! Haha! Entah pape je la budak 2 orang tu. Haih! Suke aneh-aneh. Ape la nasib sye ade kawan camtu. Haha! Gurau je! Jangan cakap kat diorang taw. :PP

Nota kaki : Nanti sye tutup mata ngan tangan masa tengok citer tu ok. Betol ni! ;PP haha~

That's all! Tata!

1 si cantik/kacak komen:

Cik Ezy said...

awk..
tahniah!!

tgok cni ok..

http://lemonribena.blogspot.com/2011/06/mereka-yang-bertuah-adalah.html

Template by:

Free Blog Templates