Wednesday, 1 June 2011

K.A.R.A.K

Assalamualaikum...

     Hai! Karak? Apa tu? Lebuh raya la... Tu pon tak taw. Jangan cakap korang tak pernah dengar eh... Ok, tapi sekarang sye bukan nak cerita pasal lebuhraya Karak tu. Sye nak cerita pasal filem Karak. Rasanya korang mesti dah tengok kan... Best tak? Seram? Geli? Haha! Ok proceed~

     Semalam, sye dan Incik Telagaputih pegi melayan cerita Karak ni kat CS. Kat ne? Orang JB taw la kan... Kawan sye cakap citer ni BEST! SERAM! TAKUT! Hee~ So, dengan senang hatinye, sye pon meminta jasa baik Incik Telagaputih untuk belanja sye tengok itu filem...

Okla, sound effect pon ok la. Naik letih telinga sye nak dengar sound effect filem ni. Hee~ Lepas tu citernye takde la seram mana pon. Maybe la ade part-part yang macam terkejut skit. Tapi takde la sampai rasa nak jerit tak ingat dunia. Hee~ Bagi sye biase je kot. Nak kata seram tu, sikit la. Macam geli, tapi Incik Telagaputih relaks je mencekik popcorn. Mknenye tak cukup geli la kot...

     Sepanjang tengok movie tu, ~kejap filem, kejap citer, ni movie lak~ mulut sye memang tak habis-habis mumbling. Yeke? Hentam je la. Haha! Mulut ni asyik nak membebel je. Orang sebelah asyik toleh-toleh je. Sibuk je. Laki dah kat sebelah lagi mau toleh-toleh. Mulut sye, ske aty sye la nak bising. Haha~ ~jahat giler!~

Sye tak rajin la nak review citer ni. Haha! Kalau korang nak, Incik Telagaputih macam rajin je. Cuba tanye. :)
Tapi ending not bad macam filem Seru la kan. At least ade jugak la kesimpulan yang boleh di buat. Tapi, filem ni pon ade baik dan ade buruk jugak. I mean, ade pengajaran yang boleh di ambil ade jugak benda yang tak patut dicontohi. Ape dia? Korang tengok la sendiri. Haha!

Nota kaki : "Incik....boleh tolong saya tak incik...?" Hahaha! ~dialog hantu filem Karak. Baik korang jaga-jaga~:PP

That's all! Tata!

5 si cantik/kacak komen:

Telaga Putih said...

lps ni kalo ada org pow sy mntk blnja, sy ketuk awk!

schaze zainn said...

sy belom tengok lg..hihik
tengah menunggu cerita XMEN :D
tp ade org cakap karak ni tak seram langsung. nanti review XMEN pulak k.

holaulala said...

@Telaga Putihhahaha! ape slh nye... awk kn BAIK GILER! haha~

holaulala said...

@schaze zainnhaha! tgk la klau sye tgk.hee~

Telaga Putih said...

grrrrrrrr~!!!

Template by:

Free Blog Templates