Monday, 6 June 2011

Sekali lagi...

Assalamualaikum...

     Hai! Fuh! Letih betol dengan line wifi kat sini. huhu~ Sori tak dapat nak update selalu. If balik kampung nanti, sye update banyak-banyk ganti yang lepas-lepas sekali ok? Hehe~

     Sekarang ni sye bukan nak update benda penting pon. Just nak cerita pasal sekali lagi. Ape yang sekali lagi? Ala filem baru tu... Macam best je kan sebab ade Mia Sara Nasuha yang comel tu. Lepas tu ade Lisa Surihani ngan Sam. Best kan... Tapi tak taw la realitinye best ke tak. Hehe~ 

Cuba korang try tengok. Lepas tu citer kat sye. Haha! Kemain lagi nak mudah. Hee~ Lagipon citer tu tak lama dah nak kuar. ;) Boleh la, boleh la... :PP Sye ngidam nak tengok citer tu. Haha! ~belom kuar dah ngidam~ =_="

Ingat nak upload banner ~kot~ filem ni dri uncle google, tapi wifi tidak mengizinkan. huhu~

Nota kaki : Ade sape-sape nak follow sye g tengok citer tu? Jom?! Korang belanja sye tolong belikan. Lalala~;PP

That's all! Tata!

8 comments:

Telaga Putih said...

cerita apa 2?? xpnh dgr pon..

Cik Ezy said...

meh join ni..

http://lemonribena.blogspot.com/2011/06/cik-ezy-nak-bagi-hadiah-ni-cepat-join.html

holaulala said...

@Telaga Putihala citer baru la. cbe search image kt google.

Telaga Putih said...

ada3... 30jun2011 kang kuar nya..

holaulala said...

@Telaga Putih bukan 9 ke? Macam 9 je. Haha! mata sye salah tengok ke, awk slah info?

Telaga Putih said...

mata awk kero.. sy tgk da kt poster dia.. terpampang 30jun2011..

holaulala said...

@Telaga Putih owh yeke...hahha! sye hntam je. takpe tak malu pon. haha!

Telaga Putih said...

xda sapa pon sbot psl malu.. ttba jek kata tak malu ni pehal?? aahahahahhaa

Blog Peribadi Milik Amirah Marliza@2011