Sunday, 31 July 2011

Contest : Raya Datang Lagi

Assalamualaikum...

:: Klik kalau nak join ::

Memandangkan kawan-kawan sye semuanya keanak-anakan, maka sye dah siapkan satu kad raya yang sangat keanak-anakan sesuai dengan peringkat umur mereka. Jangan risau, korang semua layak dapat. Termasuk lah yang mengelolakan contest ni iaitu Adik Telaga Putih dan rakannya,  Budak Separa Matang =,=" Sudah terang lagi bersuluh kedua-duanya adalah kanak-kanak. lalala~ 

Nak tengok kad raya sye? Eleh! Tak sabar la tu... Hmm... Tengok la kat bawah ni puas-puas. Simple dan comel macam sye! ~abaikan~

:: Klik gambar untuk hasil gedabak ::

Itu saje. Nah amek ni nak tag budak-budak ni : Apel D. Doragon dan ct.

Nota kaki : Walaupun waktu tidur dikorbankan tapi awak jangan risau sebab sye ikhlas. Haha! ~sye kan gigih orangnye~

That's all! Tata!

3 comments:

blogtilldrop said...

bezz the contest ni

AnaAnis.MUsliMah said...

jalan2x tgok kad raya..waa! kreatif ..^^..

jemput join nee juga
http://anisasniza.blogspot.com/2011/08/jom-join-segmen-pertama-saya.html

Telaga Putih said...

contest dah tutup! thanks 4 join!

tengok kad anda di fanpage saya.. kalau ada, sila like kad anda.. kalau takda, tinggalkan link entry di wall post page itu..

gud luck!!

Blog Peribadi Milik Amirah Marliza@2011