Saturday, 30 July 2011

Wajib klik SINI dan SINI =,="

Assalamualaikum...

     Hai!!! Jangan garu kepala pulak baca tajuk entry ni. Hehe! Act, sye sedikit tak puas hati bila ade orang buat contest then buat macam kat tajuk atas ni. WAJIB klik SINI dan SINI. Ape yang ade kat SINI tu? For sure la iklan diorang kan. Then, ade pulak yang buat syarat WAJIB FOLLOW dan LIKE FANPAGE. Rasanya tak keterlaluan kalau sye katakan tu semua hanyalah untuk mencari publisiti murahan. Setuju?

     Wake up la... Ape gne orang follow kalau setakat follow semata-mata tapi kenyataannye langsung tak pernah baca entry kita. Betul? Then kalau tak follow disqualified? Haha! Whatever! Tapi tak kisah la kan. Tu kan hak masing-masing. Setiap orang ada cara sendiri nak tingkatkan follower dan nak dapatkan fulus kan. So, siapa sye nk pertikaikan. No. Sye bukan mempertikaikan, tapi just mengingatkan. Jangan la gne kan orang lain untuk kepentingan diri sendiri. 


     Sye sangat salute dengan orang yang buat segmen atau contest atau giveaway tanpa mengenakan syarat yang aneh-aneh bagai. Sangat kagum sebab sye rasa diorang memang ikhlas buat benda tu. Bukan mengharapkan balasan follower beriban atau fulus menimbun:)


Nota kaki : sye tak tuding kat sesapa. Kalau ada yang terasa I'm so SORRY :))


That's all! Tata!


2 si cantik/kacak komen:

EYFAalias said...

baru baca tajuk entry dh dapat tangkap dah. hehee. banyak kali jmp blogger mcm ni. dorg suh klik eyfa xklik pn. hehee

holaulala said...

@EYFAalias kan..? haha!

Template by:

Free Blog Templates