Tuesday, 9 August 2011

Day 24 : Benda yang anda nak cakap dekat bakal suami/isteri anda

Assalamualaikum...

Hai! Malu la pulak nak sempurnakan entry kali ni. Cewah!!!

Benda yang sye nak cakap kat bakal suami sye? Hurm... Ade lah. Secret... Rahsia kerajaan Nano. Haha! Ok. Merepek.

Kalau sye dah kawin nanti, tu pon kalau pnjang umo...sye nak cakap...

"Awak jangan nak menggedik kat luar eh. Kalau sye taw siap lah awak kene kerat 18!"

Ok. yg kat atas ni versi 'Queen control'.

"Terima kasih sebab terima sye jadi isteri awak."

Versi filem skema.

"Doakan sye jadi isteri yang baik n tolong bimbing sye ye?"

Versi isteri yang baik dan mithali.

Versi sye...

Erk! Sori! Tak dapat nak bayangkan ape yang sye nak cakap sebab tak pernah terfikir!!! Maybe...

"Maafkan sye. Halalkan semua makan minum.."

Tu pon time rye. Ni je yg sye terfikir buat mase skarang.. Hehehe! Peace yo!

Nota kaki : Ntah taon ble la bru kwin. hahahah! Gedik doe!

That's all! Tata!

2 si cantik/kacak komen:

love WITHOUT you said...

haha...comel sungguh!

holaulala said...

@love WITHOUT you ape yg comel? hahah!

Template by:

Free Blog Templates