Wednesday, 3 August 2011

Maafkan saya blog pink!

Assalamualaikum...

     Hai!! Sebelum korang cakap pape, sye nak mintak maap dulu bebanyak sebab dah tak selalu update blog ni... Sye nak say sory jugak dekat blog pink ni sebab dah menganaktirikan 'beliau'. Bukan niat sye. Ceh! Ayat madah berhelah!+,+

Act, bukan sye tak nak update. Tapi, menurut sye (ayat BM jap) blog ni blog untuk sye huha-huha. Tapi xde benda best untuk di huha-huha kan. Jadinya, sye pon tiada lah mengupdate blog ni... Huhu! Sedih plak! Uhuk2!

     Tapi...! Ha! Ade tapi pulak? Korang jangan risau... Walaupun sye tak update blog ni, sye dah wujudkan blog lg 1. Walaupun tak sekacak mane blog tu, tapi sedap la mata memandang, ringan lah otak membaca, dan InsyaAllah, adelah info berguna... ;) ~bajet ramai org baca! Puih!~

Tapi...tapi lagi.... Sye tak pakse pon korang baca. Ni bukan entry mempromote or what, tapi just nak bagitaw, sye senyap kat sini bukan bermakna sye tak update. Hehe!

Nah! Amek link ni. Kalau rajin meh la jengah. Baca sket isi kandungan.. Tak banyak pon lagi... :)
Warna-Warni Kehidupan.

Nota kaki : Dalam blog lagi 1, sye rasa sye lebih sopan kot. Haha! lalala~

That's all! Tata!

No comments:

Blog Peribadi Milik Amirah Marliza@2011