Thursday, 15 September 2011

Patut atau tidak

Assalamualaikum...

Hai! First sekali, sye nk say sorry sebab dah jarang update blog huduh ni.. Huhu~ Akibat kekangan masa dan perasaan malas yang melimpah ruah serta ketandusan idea. Sorry sangat.

Now.., sye dalam dilema. Memandangkan blog ni macam dah jarang di update dan kelihatannya seperti terbiar tanpa penghuni, maka, adakah wajar kalau sye menutup akaun blog yang huduh2 kiut ni? Wajar atau tak?

Sye sayang blog ni, tapi sye semakin malas untuk update. Huhu~ Silalah tolong sye selesaikan masalah ni. Wajar atau tidak.

Tu je nak cakap.

Nota kaki : Dalam dilema. I love my belog ;(

That's all! Tata!

 

Wednesday, 14 September 2011

Senyum. xperlu kata apa-apa...

Assalamualaikum...


Nota kaki : Sye tak bercadang nak post ape-ape sebab kondisi badan yang tak stabil. So, better than nothing kan?

That's all! Tata!

Saturday, 3 September 2011

Gambar dia sesajer??

Assalamualaikum... Setelah beraye beberapa hari dan beraya SAKAN sehari, maka sudah tibalah masa sye menghupdate belog yg sudah terbiar berkurun lamanya. Maafkan sye wahai belog huduh~;p Walaupun mood update belog dah tibe, tp mood dating ngn buku masih jugak tak kunjung tibe. Haih! Nasib awak lah buku..^ ^

_________________________________________________________________________________

 Td mse sye bermood nk update belog, tetiber terpikir nk menjengah ke talipon mudah alih sye yg tak kurang huduh tu. Nak taw ape ganjaran yang sye dapat sebaik sje sye menjengah? :::Insert PUK code::: = =" Entah bala ape yg menimpa sye pon tak taw la. Adei... Then, Pap! Terus tutup lappy, pegi tenangkan diri di tepi pantai nan indah. Cisdale betul la budak kecik tu. Ade ke dia gi hentam masukkan password sye smpai ketemu dgn PUK code punye blank space..SYABAS wahai budak kecik! (TEPUK BAHU BUDAK KECIK KUAT-KUAT). Lpas dah tenangkan diri baru lah kembali ke rumah. Sambung update. Sila ke perenggan baru untuk isi yg tepat dengan tajuk. ^ ^"

      Bila onFB, korang rajin tak jengah profile org, tengok2 gambar dorang? Pernah tak?Tipu kalau tak pernah. Kalau tak pernah maknenye sye je la yg ske jdi stalker ye? Sila geleng kepala! (satu ugutan) T___T. Saya ske jd stalker FB sebab nak tengok pic mereka yg besar gabak mke mereka je. (terkena tempias sendiri) Puih! Abaikan kalau terasa. HAruslah ade mke yg besar gabak kalau tu akaun FB kiter. Betul tak? Haha takkan la FB Juliana Banos nak letak mke jiran sebelah rumak sye pulak. Aneh kan begitu? Makanya, jgn lah memandang jelek kepada mereka yang suka mengambil gambar mata, hidung, mulut mereka dan upload berpuluh gambar di FB kerana tu hak mereka kan. Nak jugak? Pedehal... ambik je kamera atau talipon memasing, tala depan mke, then, KACHAK!!! Tadaa! Gambar korang dah terperangkap pon dalam tu. HAha! ~abaikan sound efek yang meraban tu ye~

      Penat lah nak taip. Baik, mari berehat bersama KITKAT! KIT KAT takde? Hurm, mari kita ber-BUENO! Pon takde =,=" ni lah masalah budak2 sekarang. Selalu terpengaruh dengan iklan. HAih! Dah2, jom melantak nasi barang sepinggan dua. Hehe!

 Nota kaki : Lauk tempoyak ngan gulai asam pedas! YUmmy!

 That's all! Tata!

  

Template by:

Free Blog Templates