Thursday, 15 September 2011

Patut atau tidak

Assalamualaikum...

Hai! First sekali, sye nk say sorry sebab dah jarang update blog huduh ni.. Huhu~ Akibat kekangan masa dan perasaan malas yang melimpah ruah serta ketandusan idea. Sorry sangat.

Now.., sye dalam dilema. Memandangkan blog ni macam dah jarang di update dan kelihatannya seperti terbiar tanpa penghuni, maka, adakah wajar kalau sye menutup akaun blog yang huduh2 kiut ni? Wajar atau tak?

Sye sayang blog ni, tapi sye semakin malas untuk update. Huhu~ Silalah tolong sye selesaikan masalah ni. Wajar atau tidak.

Tu je nak cakap.

Nota kaki : Dalam dilema. I love my belog ;(

That's all! Tata!

 

2 comments:

Edy Fee said...

jgn smp usang blog ni tak hupdate dh.hehehe

Holly said...

cute blog!
I am writing you tho to make you aware that you are advertising for a scam company, risingtaste.com. Please read my post for more info:
Fashion in the Fog: Risingtaste-Where Scam meets Fashion

Blog Peribadi Milik Amirah Marliza@2011