Friday, 28 October 2011

SEGMENT : JALINAN UKHUWAH BERSAMA CIK ATIERA

Assalamualaikum...


:: Klik kalau nak join ::

Hai kawan-kawan!! Apa khabar? ~Ceh dah berkurun baru nak tanya khabar~ Haha! Sorry lah. Sye kan pemalas! Siapa kata sye rajin? Meh nak bagi doploh sen. Hee~

     Ok, bagi salam sudah, tanya khabar pun sudah. Peluk cium je belum. Ops! Jangan! Batal wuduk. Cewah! Sebenarnya sye tak de idea nak update, sbab tu lah belog ni terbiar sepi tanpa sapaan. Haha! So, tag daripada Mr. TelagaPutih ni bagai mengantuk disorongkan bantal la kan... ~suke ati je gne peribahasa tak kne tempat~ Jadinya, sye pun dengan berbesar hati menjoinkan diri dengan segmen ni. Maklumlah kawan tak bape nak ramai. Orang malas memang tak ramai kawan. Sob! sob! *tacing~

Cakap banyak pun tak gune. Asyik bebel tak tentu hala, bilanya nak tautkan ukhuwah kan? Haha! Ye2 je ayat ni. Layan je la...

Nama sye Amirah Marliza binti Raja Kamarudin. Panjang tak? Tak sangat kot.. Anak raja? Bukan la... Anak rakyat biasa je. Bhaha~ Sye mula lihat dunia masa tahun 1991, 22 Disember. Muda lagi. Cewah! Lahir kat Perak, duduk Mersing, Johor. Tapi kampung kat Tangkak. Ha! Ntah la macam mana nak explain pon tak tau. Hee~ Sye study lagi. Kat UiTM, kursus Business Studies. Baru nak habis Dip. Habis dip. nak kawen! lalala~ Gatai! Sye suka membuang masa. Haha! That's my favourite thing to do. Saya suka tidur, makan, berangan, tengok movie...Haha! Buruk perangai! Kalau yang baik sikit, saya suka facebooking, blogging, editing, listening to lecturer music, membaca...novel! Hee~ Baik la sangat kan!

     Ok lah. Makin banyak sye tulis, makin banyak perangai huduh yang terserlah. Malulah sye! Haish! Dah dah! Ops! Lpe nak kenal kan penganjur segmen. Hehe! Yang buat segmen ni ialah Cik Aien yang cun. Hee~

Nak tag mereka ni : Dyna, Acuyuhan.

Nota kaki : Abaikan perangai-perangai huduh di atas, silalah jadi kawan sye yang malas tapi baik hati ni. Hehe~

That's all! Tata!

8 comments:

Fatin Syahira said...

nice blog =)

cik Atiera said...

hye!!!
thanx sudi join segment Aien!! :D

salam perkenalan! salam jalinan ukhwah! <3

Telaga Putih said...

akhirnya~

holaulala said...

@Fatin Syahira thanx=)

holaulala said...

@cik Atiera yup.. Ur welcome! Salam ukhuwah jgak! =))

holaulala said...

@Telaga Putih akhirnya kan.. haha! Perli pe?

nur syahidah said...

hyee...huhu wow pink ! i like ..

holaulala said...

@nur syahidah yup pinky! haha!

Blog Peribadi Milik Amirah Marliza@2011