Saturday, 8 October 2011

Taniah! Anda HOT!!

Assalamualaikum...

     Hai! Bukan nak kata apalah kan... Tapi seriously! Sye memang malas sekarang. Kenapa? Jangan ditanya kenapa sebab malas tu, tak perlu apa-apa sebab. Kalau dah malas tu, MALAS JUGAK! = ="

Ok. Tapi mesti korang pelik lagi hairan kan. Entah kenapa tetiba sye muncul mengupdate belog yang kesian ni. Haha! Sebabnya...ahakz! Malulah nak cakap... Sebabnya...Sye jumpa mereka yang sangat famous amos! Nak taw sape? Hamboi... Klau bergosip laju je. Sampai tengah makan boleh stop sambung semula. Haha! Ok dah. Jom bergosip SAKAN!

Sye rse cukuplah sekadar gambar je yang menceritakan segalanya. Cewah! Ayat cannot go, you!

::Mama HOT::

 



::Fotogedix!::

See?? Tengok mama la. Even perut dah macam tu, still dapat produce anak yang hotsetap. Kenapa mereka hot? Sebab mereka comel, then ramai pulak org yg bagi perhatian kat mereka ni. Over betol! ~jelez!~

     Tengok lah gambar budak2 ni. Lagi-lagi yang cekelat tu. Kemain bergedik-gedikan beraksi depan kamera henpon sye yang kurang mahal ni! 

Now, Sape cakap mereka tak hot? Comel, cute, cun lagi menawan gitu! Rugi owh kalau tak suka ngan diorang nih. Kalau tanya sye : Antara mereka di atas dan Sam Bini-biniku Gangster, siapa yang jadi pilihan? Oh! Semestinyelah sye akan pilh mereka yang di atas ni! Konfem! Tanpa ragu-ragu! Tak cye? Tnye sye. HAha!

Nota Kaki : Sila abaikan si manis yang memakai tudung kerana dia hanyalah penyeri foto.bahahaha!

That's all! Tata!

1 comment:

Shaherah said...

comel mmg cute.. ske tgk kucing2 ni.. ^_^

Blog Peribadi Milik Amirah Marliza@2011