Friday, 11 November 2011

2nd GiveAway dak Vida's

Assalamualaikum...


entry melekat sehingga 12/12/2011
::klik dan join::

Hai! Kali ni giveaway pulak=) Selalu saya macam payah nak join giveaway ni kan. Nak tau kenapa? Sebab saya jarang nak dapat giveaway tu. Orang cina kata, takde ONG! Haha!

Lagi satu, selalunya kalau giveaway mesti suruh letak banner kat sidebar. Hehe! Saya ni memang 'rajin' sangat. Sebab tu jarang join. So, ni la giveaway yang sangat bertuah di blog ni sebab ada banner kat sidebar. Tu ha. Cetengok .hehe!

Ok dah! Celoteh bebanyak pon tak guna kalau tak bertuah. Betul? Yang bertuah sangat sampai di tag ialah beliau ---> Diadiba.

DONE. Ok. Tibalah masa untuk KLIK DISINI. Tolong saya like pic budak ni ye=) tQ!

Nota kaki : Tangan dah lenguh. Haha!

That's all! Tata!

4 comments:

ca_sha La Vida's said...

thanx join dear :)

kaka said...

acheceh..join GA pulok da budk nie..meh2 join contest kaka pulak..kaka tag mira :))

diadiba...!!! said...

wahhh...
kena tag Lah...
thanks ya...
:)

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow

Blog Peribadi Milik Amirah Marliza@2011