Thursday, 3 November 2011

BERITA TERGEMPAR DARI FB!

Assalamualaikum...


Hai kawan-kawan!!! Sye ade benda nak cakap ni...Tapi malu. BAk kata orang, malu tapi mahu... Haha! Gedik kau! 

Sebenarnya bukanlah berita tergempar sangat lah. Cuma....

Sye nak mintak tolong kawan-kawan semua kat SINI. Cuba tekan.

Ha... Dah tau kan kene buat ape? Sye nak mintak tolong tekan kan button Like je. Tak de la susah mana pun kan? Tapi kalau rasa menyusahkan saya tak paksa.. (tapi tacing sket) sobsob! Haha! Gurau je.

Lepas tu, buat GURLZ! sekalian, sye nak tolong promotekan ni. Meh la join sama. Nak lebih detail kat belog Cik Fiza Fizz ni. Syarat tak susah. Bukan nak suro sediakan hati kuman pon.. hehe! (ni berita tergempar buat girls sekalian)

Nota Kaki : Tolong ye kawan-kawan. Tolong-menolong kan amalan mulia =)

That's all! Tata!

Template by:

Free Blog Templates