Saturday, 5 November 2011

CONTEST 3 ini 1 with Aini

Assalamualaikum...

:: Klik kalau nak join ::

Hai! Amboi... Keje join contest je? Ceh! Biarlah! Sibuk je! 

(ayat mintak penampar) abaikan ayat di atas. Jom lah korang semua pun join. Dapat cekelat (coklat) tau! Xkan la xmau... Kalau korang join, nanti menang jimat sikit milo kat umah. Tau korang suka makan milo kan? (cakap diri sendiri) ok lah. Camane nak join? Meh baca kat bawah ni. Sye copy je.. Hee! (pemalas!)



Langkah-langkah untuk join
  1. Wajib FOLLOW  blog Aini Selesai!
  2. like FUN PAGE Aini   Selesai!
  3. Buat entery mengenai contest ni . . bertajuk CONTEST 3 ini 1 with Aini Selesai!
  4. Letak BANNER CONTEST ini di entry korang bersertakan 1 gambar korang Selesai!
  5. TAG 3 orang kawan blogger korang dan pastikan diorang tahu. Selesai!
  6. tinggalkan link/URL entry anda di comment contest ini Selesai!
  7. bila tarikh tutup di umumkan, korang harus post 1 soalan di funpage Aini. soalan terpilih Aini akan baca di VLOG. [soalan apa pown tak pa] Akan selesai..=)

Ok... Dah baca? Dah faham? Kalau dah faham, meh tengok gambar ape sye letak nih. Hehe! Bismillahirrahmanirrahim....


Sye pon tak tau gambar ni kategori ape, tapi sye suka tengok gambar ni, sebab tu sye letak kat sini...(boleh tak camtu?) Hehe! 


Nota Kaki : Kalau dapat cekelat nak buat stok kat bilik. Makan time tgk muvie! Wow! Memang sangat seronok!

That's all! Tata!

8 comments:

Lam A'Aini (Oh Semut) said...

thanks join . . .
pic orang lain boleh . .

good luck oke . .
Aini akan upload pada 24/11 ini

holaulala said...

@Lam A'Aini (Oh Semut) ok.. hehe!

♫♪~ Naurah Nawwarah ~ ♫♪ said...

wah ! cm best je ! gudluck ye awk !!

Anonymous said...

Get up to 100000 forum backlinks with our backlinks service & massive targeted traffic
Get amazing online web traffic using best backlink service available. We are able post your custom message up to 100’000 forums worldwide, get insane amount of backlinks and incredible targeted web traffic in very short time. Most affordable and most powerful service for web traffic and backlinks in the world!!!!
Your post will be published up to 100000 forums worldwide your website or blog will get instant traffic and massive increase in seo rankings just after few days or weeks so your site will get targeted long term traffic from search engines. Order now:
backlink service

Juliet_iRa~" said...

good luck!

salam aidiladha..

pss : Jom join my GA! dpt ole2 cameron tau! :D

✿Siti Zulaikha✿ said...

wahh good luck!

Cik tikah said...

all the best dear :)

Lam A'Aini (Oh Semut) said...

sapa yang join contest 3 in 1 with Aini . . sila baca entry ini . . . .gambar anda akan di upload tepat jam 12 ini . . tq

Blog Peribadi Milik Amirah Marliza@2011