Monday, 7 November 2011

Contest: Blog Ter-Comel

Assalamualaikum...
:: Klik kalau mahu join ::

Hai! Join contest ni jom. Sye taw belog ni tak comel pon. Tapi sye nak join jugak walaupun tak dijemput. Nak jugak! HAha! 

Kalau korang nak join... Baca kat bawah ni : 

Syarat-syarat-nya :
  1. Buat 1 entry kat blog korang tajuknye Contest: Blog Ter-Comel dan letakkan banner dekat atas ni dalam entry tu Tag kan sekurang-kurangnye 3 rakan anda pastu link kan pada blog ni.
  2. Siap semua link kan entry korang dekat comment contest ni.
  3. Terpulang nak follow atau x.Jika kurang 30 orang yg join contest ni secara automatik contest ni terbatal
Kalau nak tau info lain macam Tuan yang membuat contest ni punya nama ke, umo beliau berape or single atau tak, meh la klik banner kat atas tuh.. Hehe! Pastu ushar la senyap2.. Hehe!

Ok lah! Nak tag orang ni : Fykah, Afa, Nurkhaliesah.

Eh, tapi ade lagi syaratnya... Kalau nak taw ape, meh la tekan banner kat atas..=) 

Ok, dah siap, nak pergi hantar link jap. 

OPS! Sebelum terlupa, tolong saya boleh? LIKE kan PIC saya ni ye=) Lain kali saya tolong korang pulak=) Meh tekan SINI.

Nota kaki : mood mengupdate belog dah tiba=)

That's all! Tata!

No comments:

Blog Peribadi Milik Amirah Marliza@2011