Tuesday, 8 November 2011

Contest Gambar Cool

Assalamualaikum...
 
:: Klik kalau nak join ::

Hai! Ok! Contest lagi...lalala! Malas nak bebel lebih-lebih, jom baca kat bawah ni diam-diam.=)


Jom tengok syarat-syarat penyertaan. Lebih kurang sama je macam contest-contest lain.

1. semua penyertaan blogger malaysia sahaja diterima  .. ( mudah )

2. Buat 1ENTRY SIMPLE BERTAJUK "Contest Gambar Cool" dan LINK BACK ke entry contest ni.. 

3. Letak gambar banner di atas DALAM ENTRY ..

4. jangan terlampau edit , kalau yang asli kemungkinan ada peluang  :)

5. nak masukkan gambar melebihi 1 pon boleh tapi maximum 3..

6. gambar tiada unsur menjolok mata dan merbahahahahaya... ! :)

7. Lepas dah siap semua, tinggalkan link post korang kat ruang komen di bawah :)


8. tarikh tutup , 25.11.2011 ( lamakan ?)  15.11.2011 <-- diawalkan sebab faktor -faktor tertentu. . .


Ok. Dah baca? Kalau dah baca, meh la join. Pegi klik banner kat atas tu cepat ok? Tag? Sukahati korang la nak tag ke tak... Hehe! Kalau saya, memang tak rajin, tapi InsyaAllah saya tolong promote k.=)

Nak tengok pic sye yang konon-konon COOL tu? Ha, tengok bawah ni=) Hehe!




Ok. Walaupun tak mintak, nak bagitau jugak. Pic 1st tu sye ngan burung ntah sape punye. Haaha! Bajet cool giler la tu kan. Haha! Diam. Pic kedua tu, gambar budak dorm. Tak edit pon. Just ade bngkai UiTM je. Konon UiTM dihati ku la kan... Yang last pulak, gambar dengan kawan-kawan silat. Fuh! Sye sangat suka pic ni. Nampak cool je bagi sye la...=) Lol! 

Ok lah! Tu je. Nak taw hadiah? Pegi lah klik banner tu.. Follow belog tu sekali. Haha!


Kejap!!! Tolong sye like pic sye ni boleh? Tekan SINI.


Nota Kaki : Bangun-bangun tidur join contest. BEtul-betul mimpi di siang hari ni. Haha!

That's all! Tata!

No comments:

Blog Peribadi Milik Amirah Marliza@2011