Tuesday, 8 November 2011

Contest Gambar Paling Sengal!

Assalamualaikum...
:: Klik kalau nak join ::

Hai! Lagi. lalala~ Bagi mengelakkan korang bosan sebab cari syarat tak jumpa-jumpa, ha, meh cepat-cepat tengok bawah ni terus. Jangan tengok je. Baca la sekali...=) 

  • Wajib untuk follow blog Aida dan Adly. (Jika tidak follow, automatic anda terkeluar)
  • Like page Aida. (tak nak pun tak pe)
  • Terbuka kepada seluruh rakyat Malaysia yang berminat nak join. 
  • Banner contest haruslah diletakkan di dalam post tersebut dan di linkkan ke blog kami.
  • Mestilah buat satu entry tentang Contest Gambar Paling Sengal!
  • Mestilah letak gambar anda yang paling sengal.
  • Contest ini automatic akan terbatal jika kurang daripada 5 penyertaan.
  • Tag 2 rakan blogger anda yang sengal.
  • Tarikh tutup penyertaan pada 22/10/2011 hingga 22/11/2011.

Dah baca? Nak join? Macam biase la. Banner kat atas bukan sekadar hiasan, tapi untuk di klik sekali ye. Sambil tu tambah la follower beliau. Hehe! 

Jap. Kat bawah ni gambar sengal mereka. Mereka je. Sye tak sengal sangat. Haha!


Cukup sengal tak dengan mulut ternganga ala-ala kingkong? Haha! Ok. Korang bile lagi? Cepat join! Sampai 22 November 2011 je. Lambat melepas! Haha!


Ha.. Macam biase, tolong la sye like pic sye ni ye=) Tekan SINI.

Kalau nak join contest best lagi, meh tekan kat sini... COOL.

Nota kaki : Sedang berusaha keras menjadi promoter. Haha!

That's all! Tata!

1 comment:

FYA PELANG! said...

good luck ! eh, fya da like page kamu tadi :)


jom join sini nakk ? :) http://feeyapelangi.blogspot.com/2011/11/segmen-lagu-di-blog-saye.html

Blog Peribadi Milik Amirah Marliza@2011