Tuesday, 8 November 2011

Segmen : aku adalah blogger

Assalamualaikum...



:: Klik untuk turut serta ::

Syarat-syarat, sila baca kat bawah. 

1.Follow n like my blog *tiada paksaan
2.Buat entri dgn tajuk " Segmen : aku adalah blogger " , letak banner n link kan ke entri ni... and tulis ape yg korang nak tulis. *ringkas-ringkas jerk
3.Tag 3 org rakan korang [kalau tak nak TAG pun takpe]*kalau nak TAG pastikan diaowg tahu !
4.tinggalkan LINK ENTRI korang di bahagian komen :)

Tarikh Tutup 12/11/2011 *akan dipertimbangkan lagi :)


List blog akan nabila keluar kan setelah tarikh segmen ini ditutup :D

Follow belog beliau. Bukan sye taw. Tapi nak follow sye pon, kecik tapak tangan, sebesar skrin laptop sye tadahkan. Haha!

Ok. InsyaAllah ni entry teringkas! Haha! Berbual lebih!

Jom tolong saya like pic sye yang seksi lagi comel ni! Haha! Tekan SINI.

Ops! Nak join  contest tak? Kalau nak jom lah! Kat sini ------> COOL!

Nota kaki : Taip laju-laju sebab nak tengok citer DragonBall! Haha! 

That's all! Tata!

17 si cantik/kacak komen:

Nisa Greennnpanda said...

salam n hye~!!

thanks ye coz sudi singgah my blog.. wah, rjin ye join segmen, hehe..

Nabila Medan said...

Thank(s) coz sudi join segmen ni :)
senarai yg join suda dikeluarkan,jom bw sama-sama >.<

siti hidayah said...

Datang dari segmen yang sama. salam perkenalan ;)

http://dayahpunyerbelog.blogspot.com/2011/11/segmen-aku-adalah-blogger.html

Mira Adzlia said...

slm..dtg dr segmen same...i follow :p

DiDiE eLa said...

hye..didie dtg jenguk~~

kyu delaila said...

salam dear...

thanx visit my blog n salam prkenalan jgk dr azie ^^

dh follow u =D

AishaMyra said...

Assalamualaikum .

Myra terjah sini dari segmen sama . Dah follow awak yer ^^

http://aishamyra.blogspot.com/2011/11/segmen-aku-adalah-blogger.html

Selamat berkenalan :DD

missanonymous said...

hye !! dari segment yg sama :D done follow u.. :) kalo sudi komen dan follow sekali yer ^__^


http://missanoymous.blogspot.com/2011/11/segmen-aku-adalah-blogger.html

alynfazlin said...

dr segmen nabila.. dtg jenguk sini. :)

Yusri Aldi said...

done following you,
follow me back here.
dr segmen yg sama.

http://yusrialdi.blogspot.com/2011/11/segmen-aku-adalah-blogger.html

Saia Budax Lanun said...

Assalam Datang dari segmen yang sama...

http://ikhwanmencarinurillahi.blogspot.com/2011/11/segmen-aku-adalah-blogger.html#axzz1dJQv00QE

Miss Nadya said...

Salam perkenalan dari nad..dari segmen yang sama..:)

new entry ::

Cash Out Says.My

Review Blog

yana sopian said...

Salam..
yana dari segmen yg same..
jom terjah blog yana.. :)

http://honeymiaka91.blogspot.com/2011/11/segmen-aku-adalah-blogger.html

The Bandits said...

singgah dr segmen....tq...jom singgah sy punye segmen lak >> http://ayienano.blogspot.com/2011/11/segmen-jiwa-kacau.html

lelakigua said...

singgah dari segmen sama...
http://lelakigua.blogspot.com/

Eza Boom Boom :) said...

Hai, Eza terjah sini plak dari segmen Nabila Medan…Hehe..Jom terjah blog Eza pulak..

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/11/segmen-aku-adalah-blogger.html

Anonymous said...

hey all holaulala.blogspot.com admin found your site via search engine but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have discovered website which offer to dramatically increase traffic to your blog http://xrumerservice.org they claim they managed to get close to 1000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my site. Hope this helps :) They offer backlink solutions seo optimise backlink service relevant backlinks Take care. Jay

Template by:

Free Blog Templates