Friday, 9 March 2012

My 1st doodle! Yeay!!!

Assalamualaikum...



     Hai! Apa khabar? Dah lama tak update belog ni..Hee~ act, SAYA DAH NAK EXAM! Huyooo! Seram nih! = =

Tapi, exam bukan penghalang untuk saya tidak membaca buku dan membuat perkara yang entah apa-apa. Yup! Saya ulang. ENTAH APA-APA. Mana tak nya, buat bende alah ni je dah makan masa dekat 3 jam..
-,- Adakah itu maknanya saya membazir masa? Ahah! Mestilah tak! Buat benda yang kita minat. Apa salahnya kan? Untuk kepuasan diri sendiri. Hamboi! Asyik bercakap bilanya nak menunjuk. Heh! Xbaik der menunjuk-nunjuk~

Tapi korang nak tengok x? Meh sini. Tapi janji jangan gelak. Senyum tak pe..=D lalalalalalallalalalalalallallalla.........TADAAAA!!!!

Comel? tak? Buruk? Comot? -,- Xpe la.. Nak buat camane. Saya ni bukan lah tangan seni bebenor. Setakat tekan2 mouse tu pandai la. Huhu~ Ni pon jadi lepas dilanda kejakunan beberapa jam. (tak reti guna pen tool). Apa nak jadi? Sumpah saya jakun gila masa 1st time pandai sikit guna pen tools tu. Dan-dan padam balik yang huduh senget-benget, buat baru yang better sikit la...Tapi, siapalah saya tanpa bimbingan tutorial daripada belog Hafizzi Aziz. Korang rajin-rajin lah jengah. Banyak woo tutorial nak buat menatang ni and tutorial guna photoshop...

Lepas siap je menatang doodle ni, terus saya menatap matanya lama-lama sebab macam comel. Haha! Gila jakun kau! Memang pon saya jakun..= =" 

Ok pada sesiapa yang nak try buat menatang doodle ni, buat lah. Try and error pon boleh. Kalau takut salah memang lah tak kan pandai. Betul tak? Korang try je lama-lama nanti seronok... Boleh buat doodle sendiri... kan3?

Nota kaki: Memang puas bila dah dapat buat apa yang kita nak..=)

0 si cantik/kacak komen:

Template by:

Free Blog Templates