Tuesday, 24 April 2012

Fatin Liyana dan Yuyu Zulaikha (:

Assalamualaikum...

Eh eh entry ape ni? Kenapa tajuk macam ni. Kenapa mesti FL? kenapa mesti YZ?

Sebab tak ABC la... Haha! (sukahati aku je pnggil Yuyu YZ.) ;p

Ok.ok. Kali ni serius. Act, tak de pape pon. Ni kan belog sye, suka hati la nak letak title apa pon. huahuahua! apekah? main-main lagi. T__T

ceritanye begini. tadi, sedang khusyuk mengonlinekan diri sambil membelek gambar untuk di tepek kat wall FB, ternampaklah akan daku gambar seorang gadis. beliau ialah Fatin Liyana. ye. Fatin Liyana. memang sye ade simpan gambar FL. so what? Sori ye FL. hee! sumpah sye tak mandrem! Alkisahlah, tiba-tiba mood melukis yang dah sekian lama lenyap datang kembali. tiba-tiba lg, rse macam nak lukis mke FL ni. ha! sape suro cantik. haha! sye pon dengan penuh ketidaksabaran dek kerana mood melukis yang melonjak-lonjak terus mencapai kertas A4 dengan pensel hikmat SPM, dan mula melukis dengan khusyuk jugak. see! sye memang seorang yg tekun. c(:

nak tengok hasil nye? tengok la. kalau lawa, cakap lawa. kalau tak lawa pon cakap jugak lawa. kalau tak, tak mau kawan. ;p

Tadaaa!!!





eh. ade lagi sorang! kenal tak? YUYU ZULAIKHA! (bisik) Lepas lukis FL tadi, tiba-tiba rse nak lukis Yuyu yang comel pulak. Yuyu comel kan? Siapa setuju? :) mereka dua orang ni ohsem la! suka sangat tengok muka diorang. belog diorang pon best je baca. (: siapa setuju lagi? hahaa! dah macam undi nak lantik ketua kelas pulak. -,-

ok lah. makin lama, makin merepek. awak dua orang, silalah comel selalu ye. (:

Nota kaki: pecah kaca, pecah cermin, dah baca, harap komen. haha! pantun failed!

4 comments:

yuyu Zulaikha said...

huhuhu.. omeynyeeeee lukisan yuyu tu! thanks sayang.. <3 :')

holaulala said...

@yuyu Zulaikha (: thnx Yuyu.

Miss Sue said...

wahh..ade bakat :) lepas ni lukis gambar kite buleh ? >.<

holaulala said...

@Miss Sue boleh saje..brgantung pada mood.hikhik (:

Blog Peribadi Milik Amirah Marliza@2011