Wednesday, 11 April 2012

Hadapi dengan senyuman =)

Assalamualaikum...

Hai.! Setiap orang pasti ada masalah kan? Setiap kali ada masalah, apa yang korang akan buat? Makan? Tidur? Marah? Mengamuk? Ha...tak bagus tau marah-marah. I think, the best things to do ialah korang tulis atas kertas, or korang luahkan kat someone. HA, kalau tak boleh jugak, korang boleh dengar lagu yang best-best.

So, untuk kurangkan tekanan korang, sye nak suggest 1 lagu. Lagu ni pon sye baru jumpa. Baru perasan kewujudannya. Haha! NAk tau lagu ape? Jom layannn...=)


Lagu ni simple, tapi best. Sangat bermakna. =)

Nota kaki: Apa-apa pun yang berlaku, senyumlah. Semua kan baik-baik saja..=)

0 si cantik/kacak komen:

Template by:

Free Blog Templates