Friday, 13 April 2012

Mersing Laguna

Assalamualaikum...

Hai! Update sikit la pasal Mersing Laguna. Hari n i dengan esok, ada festival Mersing. Ha.. sebab nak rasmikan pembinaan Laguna lah. Mersing dipilih sebab ia terletak di kawasan laut Marin dan Endau Rompin National Park. Di sana akan di bina 22 buah hotel bertaraf antarabangsa, 4000 villa, pangkalan kapal layar, pembangunan komersial, dan sebagainya.


Ni plan Mersing Laguna yang dijangka akan siap tahun 2021. Ok. Masa tu kita semua dah tua. Haha!

Nota kaki : Agak-agak ade tak masjid besar-besar akan dibina nanti? Jangan leka dengan Laguna sampai terlupa nak bersyukur dah la. Gempa bumi kat Mersing pon dah bagi signal tu. Hee~

0 si cantik/kacak komen:

Template by:

Free Blog Templates