Saturday, 24 November 2012

new chapter with new friends

Assalamualaikum...

Dah lama tak update blog bukan bererti P.E.M.A.L.A.S tau. cuma baru terfikir nk update je, terbukak fb. sat g terfikir lagi nak update tercongok kat twitter pulak. pung pang pung pang, masa untuk buat assignment pon sampai. so, tak sempat dah nak update blog. wee~ >.<

setelah sekian lama menjejakkan kaki dan menyelami kehidupan masyarakat di Segamat (dah macam nak buat dokumentari.- -) aku tergerak hati, buat kesekian kalinya untuk update pasal kawankawanyangohsem. eh tiba-tiba space key xberfungsi. haha

Aku kat Segamat ni daftar kat kelas JBM2203B. bukan nak kata apa la kan, tapi penghuni kelas ni BEST! Ade ibahpanda, aainaa, nad, mimi, mimot, aishah, chacha, ainss, efa, eqa, naw, syera, iman, wawa, husna, serta para lelaki sekalian dan ramai lg aku nak senaraikan pon macam letih. haha! ape yang best dengan diorang ni? ala, nak citer lebih-lebih pon baru satu sem bersama kan. tunggu sampai last sem, aku story kan sorang-sorang. ok?

ok bawah ni ada lah gambar sepapan dua. jemput lah menjamu mata dengan gambar kami yang sweet sour ni. :)


 
                                                                                                                 kesayangan beta.

sekian~yang last tu gambar dolu-dolu. mse pegi desaru. ;')

"Setiap hari adalah kenangan; kemarin, hari ini, esok bahkan lusa. Maka jadikan harimu indah tuk dikenang."
 
Blog Peribadi Milik Amirah Marliza@2011