Wednesday, 30 January 2013

teaser.

Assalamualaikum...

kawan-kawan saya semua sweet sweet. daripada dulu tadika, sampai lah masuk sekolah rendah, sekolah agama, sekolah menengah, sekolah teknik, uitm jb, uitm segamat, kawan masa kecik-kecik, kawan main basikal keliling kampung, kawan main nenek-nenek si bongkok tiga depan rumah, kawan main ting-ting petang petang, kawan main batu seremban, kawan main masak-masak, kawan main cop tiang kat sekolah, dan kawan beraya sama-sama. best ouh dapat kawan yang sweet sweet macam lolipop ni.

ni bukan entry ape pun, cuma nak buat ala-ala teaser sebelum entry sebenarnye. huk aloh. naik geli lobang idung menaip entry cenggini. puih. ape-ape pun, kalau nak taw ape yang sweetnye kawan kawan ceq tu, tunggulah next entry ye. ceq mengantuk. dah berjanji dengan mata nak tidur awal malam ni. muehehehe~

next entry saya nk ceghite pasal budak bawah ni. :)


bukan yang pakai spec tu tapi yang muka separuh tu. teaser mne boleh nmpak semua muka. haha!

selamat malam.
:)

2 si cantik/kacak komen:

Noor Adibah said...

hehehe.. kemain! siap ade teaser2 yek. hewhew, citer utk saya takde ke? ngeh2!

Amirah Marliza said...

ade la awk.. tp lmbt sikit la. haha

Template by:

Free Blog Templates