Wednesday, 30 January 2013

teaser.

Assalamualaikum...

kawan-kawan saya semua sweet sweet. daripada dulu tadika, sampai lah masuk sekolah rendah, sekolah agama, sekolah menengah, sekolah teknik, uitm jb, uitm segamat, kawan masa kecik-kecik, kawan main basikal keliling kampung, kawan main nenek-nenek si bongkok tiga depan rumah, kawan main ting-ting petang petang, kawan main batu seremban, kawan main masak-masak, kawan main cop tiang kat sekolah, dan kawan beraya sama-sama. best ouh dapat kawan yang sweet sweet macam lolipop ni.

ni bukan entry ape pun, cuma nak buat ala-ala teaser sebelum entry sebenarnye. huk aloh. naik geli lobang idung menaip entry cenggini. puih. ape-ape pun, kalau nak taw ape yang sweetnye kawan kawan ceq tu, tunggulah next entry ye. ceq mengantuk. dah berjanji dengan mata nak tidur awal malam ni. muehehehe~

next entry saya nk ceghite pasal budak bawah ni. :)


bukan yang pakai spec tu tapi yang muka separuh tu. teaser mne boleh nmpak semua muka. haha!

selamat malam.
:)

2 comments:

Noor Adibah said...

hehehe.. kemain! siap ade teaser2 yek. hewhew, citer utk saya takde ke? ngeh2!

Amirah Marliza said...

ade la awk.. tp lmbt sikit la. haha

Blog Peribadi Milik Amirah Marliza@2011