Tuesday, 19 February 2013

The Ultimate Header Giveaway by Nabeel Fikree



Assalamualaikum...

[BANNER-HEADER-GA%255B1%255D.png]
Klik banner untuk join

PENYERTAAN DI BUKA SEHINGGA 17 Mac 2013.

biasanya kalau dah tak tau nak update pasal ape, aku akan join segmen atau giveaway atau contest. biarlah tak pernah menang pon. janji belog ni tak dibiarkan bersawang. kang ada bertikus berlipas. cukuplah rumah aku je ada tikus. hewhew~ 

tapi aku macam harap dapat la sekeping header. saja nak simpan-simpan buat koleksi. aku sayang header aku sekarang ni sebab macam comel kan? haha! 

ok la. kalau korang nak join giveaway ni, pegilah klik kat banner tu. gigih taw aku sertakan link supaya korang mudah. ^ ^ gudluck taw!

2 comments:

Nabeel Fikree said...

Thanks sebab sudi join! Saya doakan awak adalah di antara yang bertuah. Untuk makluman, para pemenang akan di umumkan pada hari tu jugak iaitu 17 Mac 2013 =)

hieda aziz said...

jalan2 sini..

segmen sama...

http://luvbellyda.blogspot.com/

Blog Peribadi Milik Amirah Marliza@2011